Chemie na talíři
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Electronic Book |
| Language | Czech |
| Published |
Grada
2021
|
| Edition | 1. elektronické vydání |
| Subjects | |
| Online Access | Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID |
| ISBN | 978-80-271-2881-5 978-80-271-4540-9 978-80-271-4539-3 |
| Physical Description | 1 online zdroj (208 stran) |
| LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | bkp12108 | ||
| 003 | CZ-prgp | ||
| 005 | 20220305095804.0 | ||
| 006 | m-----o--d-------- | ||
| 007 | cr cn | ||
| 008 | 220305s2021 xr 000 0 cze | ||
| 020 | |a 978-80-271-2881-5 |c 399 Kč |q (print) | ||
| 020 | |a 978-80-271-4540-9 |c 339 Kč |q (online ; epub) | ||
| 020 | |a 978-80-271-4539-3 |c 339 Kč |q (online ; pdf) | ||
| 040 | |a Grada |b cze |e rda | ||
| 100 | 1 | |a Dvořák, Ondřej | |
| 245 | 1 | 0 | |a Chemie na talíři |c Ondřej Dvořák |
| 250 | |a 1. elektronické vydání | ||
| 264 | 1 | |b Grada |c 2021 | |
| 300 | |a 1 online zdroj (208 stran) | ||
| 336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
| 337 | |a počítač |b c |2 rdamedia | ||
| 338 | |a online zdroj |b cr |2 rdacarrier | ||
| 520 | 3 | |a Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. | |
| 650 | 0 | 4 | |a Kuchařky, gastronomie |
| 650 | 0 | 4 | |a Přírodní vědy |
| 856 | 4 | 0 | |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/chemie-na-taliri-10606/ |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID |