Chemie na talíři

Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořák, Ondřej
Format: eBook
Language: Czech
Published: Grada 2021
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-271-2881-5
978-80-271-4540-9
978-80-271-4539-3
Physical Description: 1 online zdroj (208 stran)

Cover

Table of contents

LEADER 01280nam a2200289 i 4500
001 bkp12108
003 CZ-prgp
005 20220305095804.0
006 m-----o--d--------
007 cr cn
008 220305s2021 xr 000 0 cze
020 |a 978-80-271-2881-5  |c 399 Kč  |q (print) 
020 |a 978-80-271-4540-9  |c 339 Kč  |q (online ; epub) 
020 |a 978-80-271-4539-3  |c 339 Kč  |q (online ; pdf) 
040 |a Grada  |b cze  |e rda 
100 1 |a Dvořák, Ondřej 
245 1 0 |a Chemie na talíři  |c Ondřej Dvořák 
250 |a 1. elektronické vydání 
264 1 |b Grada  |c 2021 
300 |a 1 online zdroj (208 stran) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
520 3 |a Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. 
650 0 4 |a Kuchařky, gastronomie 
650 0 4 |a Přírodní vědy 
856 4 0 |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/chemie-na-taliri-10606/  |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID