Chemie na talíři
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Electronic Book |
| Language | Czech |
| Published |
Grada
2021
|
| Edition | 1. elektronické vydání |
| Subjects | |
| Online Access | Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID |
| ISBN | 978-80-271-2881-5 978-80-271-4540-9 978-80-271-4539-3 |
| Physical Description | 1 online zdroj (208 stran) |
| Abstract: | Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. |
|---|---|
| ISBN: | 978-80-271-2881-5 978-80-271-4540-9 978-80-271-4539-3 |
| Physical Description: | 1 online zdroj (208 stran) |