Komentované kazuistiky z přednemocniční neodkladné péče - Peřan, David (Grada, 2020)
Soubor reálných kazuistik z přednemocniční neodkladné péče doplněných vždy komentářem autorů. Autoři knihy mají bohaté zkušenosti z práce zdravotnického záchranáře a praktického lékaře.
Keywords: Lékařské obory; Chirurgie, ortopedie, traumatologie