Přivítejte nevítané Umění soucitu v bezcitném světě - Čhödrön, Pema (Alferia, 2022)
PŘIVÍTEJTE NEVÍTANÉ: Nejnovější kniha oblíbené autorky Pemy Čhödrön nyní i v češtině. Jak v sobě nalézt lásku ke světu, soucit a schopnost spojení s dalšími lidmi i v těch nejnáročnějších časech a situacích?
Keywords: Osobní rozvoj a poznání