Inkluzivní speciální pedagogika - Slowík, Josef (Grada, 2022)
Inkluze je tématem rezonujícím nejenom mezi pedagogickými odborníky a profesionály ve školské praxi, ale díky poměrně intenzivní medializaci (v pozitivním i negativním smyslu) se s touto problematikou nepochybně setkala i převážná část veřejnosti.
Keywords: Speciální pedagogika