Dětská oftalmologie Klinické a mezioborové souvislosti - Kolektiv autorů (Grada, 2022)
Tato mimořádně zpracovaná publikace se věnuje celému oboru dětského očního lékařství, ale i jeho propojení s dalšími lékařskými obory, zejména s pediatrií a neurologií.
Keywords: Lékařské obory; Oftalmologie, ORL