Všechny jeho ženy Zmizení jediného muže pro ně znamená celý vesmír změn - Bonvicini, Caterina (Metafora, 2021)
U sváteční večeře čeká sedm žen na jediného muže. Vittorio, syn, bratr, manžel, exmanžel a otec, ale nepřichází... Vše se najednou ukazuje v novém světle a prázdnota, kterou po sobě Vittorio zanechává, je plná otazníků. V ironické frašce Cateriny Bonvicini teprve díky nepřítomnosti klíčového muže svého života spatří jeho ženy pravdu o svém životě.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Společenské romány; Světová současná beletrie