Dobrodružství školní aktovky - Medzvecová, Dagmar (Bambook, 2021)
Každá aktovka touží mít svého hodného školáka, který by ji nosil na zádech a choval se k ní hezky. Aktovka z našeho příběhu takovou školačku má. Rozárka je tou nejmilejší holčičkou, jakou si jen mohla přát. Rády si spolu hrají, smějí se, zažívají různá dobrodružství a také skrývají velké tajemství.
Keywords: Pohádky