Sluneční hodiny Návrhy, realizace a příklady z domova i ze světa - Nosek, Miloš (Grada, 2020)
Sluneční hodiny jsou krásnou ozdobou budov i veřejných prostranství. Jakých chyb se vyvarovat při stavbě vlastních hodin vám ozřejmí tato publikace.
Keywords: Ostatní; Řemesla