Základy gymnastické přípravy dětí Herní pojetí gymnastiky - Vrchovecká, Pavlína (Grada, 2020)
Publikace nabízí nový, moderní přístup k výuce gymnastiky, k nácviku gymnastických dovedností, netradičního pojetí chápání celé gymnastiky a jejího významu pro pohybové vzdělávání.
Keywords: Sport; Děti a sport; Trénink