Sovy z Čarovného lesa - Záchranná mise - Coeová, Catherine (Bambook, 2021)
Druhý díl magické série o sovách z Čarovného lesa vás přenese do světa fantazie a zvířátek. Sovy přicházejí na pomoc ptáčkům střízlíkům.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy