Sexualita ve sportu Pro trenéry, sportovce, rodiče a pracovníky v oblasti sportu - Štěrbová, Dana (Grada, 2025)
Text otevřeně popisuje rizika sexuality v prostředí sportu a předkládá odborné poznatky a příběhy sportovců z České republiky i ze světa. Publikace nabízí konkrétní postupy, jak přistupovat k rizikovým situacím spjatým se sexualitou, i doporučení do trenérské praxe a politiky sportovních svazů.
Keywords: Sport; Rady pro rodiče; Psychologie pro každého