Háčkování 3 figurky, doplňky, šátky - Bednářová, Lenka (Grada, 2021)
Titul Háčkování 3 volně navazuje na dva úspěšné tituly, které vzbudily kladné ohlasy z řad začátečníků i pokročilých. Nové Lenčino háčkování je zachované ve stejném duchu předchozích knih, ale s novými nápady, vzory a postupy na zhotovení dalších roztomilých figurek a bytových doplňků. Připojené jsou také postupy na dva módní šátky.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi