Jednorožci z Čarovného lesa - Slavnostní hostina - Coeová, Catherine (Bambook, 2021)
Další díl magické série příběhů z Čarovného lesa o třech jednorožčích slečnách, které mají magické schopnosti a pomáhají zvířátkům v nesnázích, tentokrát na zimní slavnosti.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy