Python Kompletní příručka jazyka pro verzi 3.9 - Pecinovský, Rudolf (Grada, 2020)
Kniha je věnována aktuální verzi 3.9 jazyka Python. Využijí ji ti, kteří potřebují občas napsat jednoduchý program, je také vhodná jako doprovodná učebnice ke kurzům programování i jako referenční příručka.
Keywords: Programování