Klinická fyziologie lidské reprodukce - Trávník, Pavel (Grada, 2022)
Monografie našeho předního klinického embryologa a fyziologa poskytuje komplexní informace jak z oboru fyziologie ženské, tak i mužské reprodukční soustavy. Kniha obsahuje ucelené informace, které nejsou v českém jazyce čtenáři v takovém rozsahu a souvislostech v jiném díle k dispozici.
Keywords: Lékařské obory