Chemie bez fobie Bát se, nebo nebát chemických látek? - Kennedy, James (Grada, 2024)
Kniha se věnuje dějinám fobie z chemie a přesvědčivě ukazuje, že naše obavy velmi častou plynou jen z nepochopení, nedostatku informací nebo neznalosti. Autor předkládá názory obou stran tohoto sporu a četba jeho knihy bude potěšením pro každého, kdo se zajímá o vědu. Její hlavní poselství je ale jasné: poučený člověk se nemá čeho bát.
Keywords: Přírodní vědy