Velká kniha českého humoru - Česká, unie, karikaturistů (Cosmopolis, 2020)
Zcela unikátní kniha obsahuje největší výběr kresleného humoru našich nejlepších a nejznámějších karikaturistů a ilustrátorů. Zasmějte se u výběru více než 500 vtipů, který historie našeho tak typického a ve světě zcela unikátního humoru nabízí. SKVĚLÝ ČESKÝ HUMOR I DÁREK pro kamarády, rodiče i prarodiče!
Keywords: Humor, satira