Aura Všechny barvy duhy - Knowlesová, Lucy, Emma (Metafora, 2021)
Aura - jedinečná ochranná vrstva, ve které se odráží všechny vaše emoce a prožitky a která vám může pomoct poznat sebe sama a přitáhnout k vám ty správné lidi. I auru je ale možné poškodit, a proto vyžaduje údržbu. Emma Lucy Knowlesová vám poradí řadu technik, jak svou auru posílit, a jak díky ní naplnit svůj potenciál a dosáhnout šťastného života.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Harmonie těla a duše