Ájurvéda Ohnivá síla agni - Paphitisová, , Claire (Metafora, 2021)
Obnovte své celkové zdraví s využitím ájurvédy. Novinka z řady Pro dnešní dobu vás seznámí se třemi jednoduchými koncepty, vycházejícími se starověké filozofie, díky nimž zjistíte, jak o sebe správně pečovat a udržet tělo i mysl v harmonii. Není to nic složitého - stačí jen naslouchat tělesným pochodům... a mít vždy po ruce tuto praktickou příručku.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Harmonie těla a duše; Alternativní léčení