Hereditární nádorová onemocnění v klinické praxi - Foretová, Lenka (Grada, 2022)
Kniha přináší souhrnné údaje o genetickém poradenství, molekulárních metodách, o nejčastějších nádorových syndromech a jejich molekulárních příčinách, jejich klinickém sledování a prevenci, ale i přehledné údaje o méně častých až vzácných onemocněních.
Keywords: Lékařské obory