Abeceda veteránisty Praktický původce výběrem, koupí, renovací a užíváním veterána - Kolář, Pavel (Grada, 2026)
Praktický průvodce výběrem, koupí, renovací a užíváním je určen všem, kdo nezůstanou chladní při pohledu na stroj nepocházející z moderní produkce. Ano, máme na mysli letité motocykly, osobní i nákladní automobily, autobusy, traktory, či dokonce vojenskou techniku.
Keywords: Auto & moto; Automobily; Retro