Motorkářův anděl strážný - Hošťálek, Petr (Grada, 2025)
27 autobiografických povídek z motoristického prostředí z pera celoživotního motorkáře, vetránisty a známého motoristického publicisty Petra Hošťálka. Humornou a lidskou součástí autorova vyprávění jsou i zážitky s kamarády a z cest po světě.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Retro