Praktická anesteziologie 3., přepracované a doplněné vydání - Málek, Jiří (Grada, 2025)
Již třetí, aktualizované vydání oblíbené a didakticky úspěšné učebnice pro pre- i postgraduální studium. Knihu doplňuje 46 názorných videosekvencí. Určeno anesteziologům, intenzivistům, sestrám ARIP/ARIM, lékařům chirurgických oborů. Knihu ocení také medici.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency