Šťastný život s málem Zbavte se nepotřebného a žijte svobodněji - Prausová, Helena (Grada, 2025)
Jste neustále zahlceni věcmi, úkoly a povinnostmi? Nic nestíháte, doma je nepořádek a vy máte pocit, že tohle rozhodně není život podle vašich představ? Pojďte to změnit! Žijte svobodněji a klidněji díky tomu, že vědomě omezíte množství věcí, které vlastníte.
Keywords: Uvědomělý život; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Životní styl