Dokumentární akreditiv v praxi 7. zcela přepracované a rozšířené vydání - Andrle, Pavel (Grada, 2020)
Na našem trhu ojedinělá publikace, která komplexně a prakticky zpracovává tento velmi významný způsob financování zahraničního, ale i tuzemského obchodu. Nové vydání reaguje na změny v praxi.
Keywords: Finanční trhy a instituce