Vánoční ozdoby a dekorace z přírodnin a recymateriálů - Grimmichová, Isabella, Alena (Grada, 2020)
Spoustu vánočních ozdob, dekorací a malých dárků lze vytvořit z toho, co máme doma, na zahradě nebo co najdeme na procházce přírodou. Projekty jsou snadné, ale nápadité a k jejich realizaci nepotřebujeme žádné zvláštní znalosti nebo schopnosti, jen chuť to zkusit.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi