Slečny Kouzlo svobody, báječná doba charlestonu a přátelství několika výjimečných žen - Huonová, Gaëlle, Anne (Metafora, 2021)
Mladá Španělka Rosa se vydává přes Pyreneje za sezonní prací do továrny na výrobu espadrilek do francouzského Mauléonu. Ke svému překvapení tu potká tři svobodomyslné, zářivé a nezařaditelné ženy, které ji přijmou do svého domu a otevřou jí úplně nový svět. Rosa tu kromě šampaňského, charlestonu a přátel objeví i svůj talent, vášeň a vlastní cestu.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Světová současná beletrie