Vaříme beze zbytku Recepty od kořínku až po květ - Bičíková, Kateřina (Grada, 2022)
Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků - i beze zbytku! Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry - množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější jazýčky.
Keywords: Kuchařky, gastronomie