Postupy v ošetřovatelské péči 2 Bariérová ošetřovatelská péče - Plevová, Ilona (Grada, 2022)
Postupy v ošetřovatelské péči 2 stručně, jasně a přehledně informují o bariérové ošetřovatelské péči.
Keywords: Ošetřovatelství a první pomoc