Postupy v ošetřovatelské péči 4 Hygienická péče, péče o lůžko, polohování pacienta - Plevová, Ilona (Grada, 2023)
Publikace informuje o režimech hygieny na odděleních, hygienické péči na lůžku, o ošetření kůže po hygieně, o možnostech práce s pacientem podle konceptu Bazální stimulace v rámci hygieny a polohování pacientů. Je určena studentům a pedagogům a nelékařským zdravotnickým pracovníkům.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc