V jabloňovém sadu Myslela si, že má všechno. Dokud nezjistila, že štěstí na ni čeká úplně jinde. - Wiggsová, Susan (Metafora, 2021)
Přestože se Tess živí objasňováním rodinné historie cizích lidí, její vlastní minulost zůstává plná mezer. Alespoň do chvíle, než ji v její sanfranciské kanceláři navštíví bankéř Dominic s informací, že na kalifornském venkově žijí její příbuzní, jež dosud nepoznala - nevlastní sestra a dědeček, který ji v závěti odkazuje polovinu jablečného sadu.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány