Chalupářův druhý dech - Kala, Miroslav (Galén, 2016)
Chalupaření je vášeň, tvrdil lékař Miroslav Kala již před šesti lety, kdy vydal svoji knihu Jak jsem se stal chalupářem. Zůstal svým vášním věrný, kromě chalupy a medicíny je to i psaní, a proto nyní můžeme otevřít stránky volného pokračování.
Keywords: Česká současná beletrie