Pohádkové únikovky - Kotová, Marcela (Bambook, 2021)
Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži. Připravili jsme pro vás čtyři napínavé pohádkové hry, které si určitě zamilujete. Vyjděte vstříc velkému dobrodružství, zapojte mozkové závity a vyluštěte všechny hádanky a úkoly kouzelného světa.
Keywords: Pracovní sešity, zábava, hry