Hypersenzitivní reakce na léky - Sedláčková, Lenka (Grada, 2024)
Kniha o hypersenzitivních reakcích na léky v české odborné literatuře dosud zcela chyběla. Monografie má charakter postgraduálního vzdělávání pro praktické lékaře i specialisty. Pro alergology a klinické imunology jsou uvedeny podrobné návody k diagnostice a léčbě a desenzitizační protokoly pro jednotlivé lékové skupiny.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura; Lékařské obory; Dermatovenerologie; Metabolizmus, imunita; Ostatní lékařské obory