Hotel u Jezera stínů - Tullyová, Daniela (Metafora, 2020)
Babička byla pro Mayu vším. Krátce po jejích šestnáctých narozeninách však záhadně zmizela a dvacet sedm let o ní nikdo neslyšel. Nyní bylo její tělo znenadání nalezeno - tisíce kilometrů od domova. Maya se vydává zjistit pravdu. Už samotným příjezdem do města ale přitáhne pozornost lidí, s nimiž není radno si zahrávat.
Keywords: Beletrie; Historické romány; Světová současná beletrie