Petr Urban - Nové fóry ze života Rudy Pivrnce - Urban, Petr (Cosmopolis, 2020)
Zbrusu nové vtipy oblíbeného kreslíře Petra Urbana, který se proslavil svým osobitým humorem a postavičkou Rudy Pivrnce. Více než 300 nových fórů ze života Rudy Pivrnce dokazují, že i po třiceti pěti letech jsou Urban i jeho parťák Ruda stále v dobré formě. SKVĚLÝ ČESKÝ HUMOR I DÁREK pro kamarády, rodiče i prarodiče!
Keywords: Humor, satira; Memoáry, osobnosti a osudy