Slavná místa Járy Cimrmana Tady všude šel, tady všude byl... - Laudin, Radek (Cosmopolis, 2023)
Pokračování úspěšného titulu Památná místa Járy Cimrmana. Poznejte další slavná místa, na kterých zanechal výraznou stopu či významný odkaz náš nejslavnější velikán a génius - Jára Cimrman. Jistě by ho velmi potěšilo, jak vzkvétá turistický ruch spojený s tímto nejslavnějším Čechem.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy