Vražda bez soucitu - Shepherd, Catherine (Cosmopolis, 2021)
Soudní lékařka Julia je na stopě vraha, který krutě mučil mladou policistku a pak ji nacpal do kufru auta. Zřejmě si rád hraje, jeho hry ale končí smrtí.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky; Světová současná beletrie