Utajená tvář tisíce a jedné noci Město snů a klamu ještě nevydalo poslední tajemství - Tullyová, Daniela (Metafora, 2020)
Nález starých fotografií, zachycujících její matku s arabským ženichem, Esther šokuje. Žila snad někdy na Středním východě? A proč o tom nikdy nemluvila? S odhodláním zjistit víc se Esther vydává do exotické Dubaje. Jakmile ale začne s pátráním, zaplétá se do pavučiny lží a na scénu brzy vstupují lidé schopní udělat cokoliv, aby ji umlčeli.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Světová současná beletrie