Chirurgická propedeutika Základy chirurgie pro studenty lékařských fakult - Páral, Jiří (Grada, 2020)
Cílem publikace je předložit studentům lékařských fakult a začínajícím lékařům základní fakta a informace o oboru chirurgie, které jim pomohou zorientovat se v problematice. Hlavní autor je špičkový chirurg s dlouholetou pedagogickou zkušeností v pregraduální i postgraduální výuce.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie