Principy interpretace laboratorních testů 2., přepracované a doplněné vydání - Jabor, Antonín (Grada, 2020)
Po sedmi letech vychází přepracované vydání publikace, která si dala za cíl naplnit heslo "od obecné technologie uvažování nad laboratorním výsledkem ke konkrétní aplikaci v reálné klinické situaci". Kniha je určena pracovníkům laboratoří, lékařům v klinických oborech a studentům. Nabízí robustní vědomostní základy k práci s laboratorními daty.
Keywords: Ostatní lékařské obory