Malujeme akvarelem 30 lekcí nejen pro malé umělce - Cimbůrková, Tereza (Bambook, 2021)
Poznejte kouzlo a krásu malování akvarelem! Kniha vás seznámí s technikami malování, vysvětlí míchání barev, poradí s výběrem pomůcek a podle podrobných návodů v praktické části vás naučí malovat různé motivy.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi