Fotografujeme digitální bezzrcadlovkou - Lukeš, Martin (Grada, 2022)
​Chcete začít fotografovat s digitální bezzrcadlovkou a nevíte od čeho se odrazit? Zároveň byste si rádi ušetřili spoustu slepých uliček a svou tvorbu posunuli na profesionální úroveň? Nechte si poradit od zkušeného profesionálního fotografa-lektora, který ví, co nejvíce trápí začátečníky i pokročilejší fotografy.
Keywords: Digitální fotografie a video