Anesteziologie (nejen) k atestaci - Michálek, Pavel (Grada, 2022)
Kniha je první ryze českou odbornou publikací, která řeší problematiku anesteziologie komplexně. Je určena především lékařům, kteří se připravují ke specializační zkoušce z oboru anesteziologie a intenzivní medicína nebo již pracují v oboru.
Keywords: Lékařské obory