Rande na balkoně - Kingsley, Felicia (Cosmopolis, 2020)
Láska překoná všechno, i karanténu. Veselá romance z doby, kdy zákaz vycházení probudil touhu po sblížení.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Humor, satira; Humor