Jackie a Maria Nejdřív byla láska, potom přišla zrada. - Paulová, Gill (Metafora, 2021)
Po tragické smrti svého manžela je Jackie Kennedyová přesvědčena, že už nikdy nenajde štěstí, utápí se v alkoholu a úzkostech. Naděje se objeví spolu s Arim Onassisem, zdá se, že by mohla začít znovu. Ale stále je tady operní diva Maria Callasová, která v Arim našla, po čem celý život toužila. A Maria se své lásky rozhodně nehodlá vzdát.
Keywords: Beletrie; Biografické romány; Historické romány