Obchodní společnosti pohledem Corporate Governance - Moravec, Tomáš (Grada, 2021)
Publikace je určena široké odborné veřejnosti zabývající se problematikou obchodních společností a dobré správy společností. Důraz klade na compliance a vzájemně tyto oblasti propojuje. Čerpá z praxe.
Keywords: Právo