Praha neznámá V - Ryska, Petr (Grada, 2021)
Do Haštalské čtvrti spojené s Foglarovými Stínadly nás zavede pátý díl Prahy neznámé. Navštívíme také asanaci čtvrti Na Františku a na Hanspaulce uvidíme vilu Lídy Baarové nebo dům Vlasty Buriana. Podíváme se do starých Stodůlek a poznáme prvorepublikové sídliště Zelená liška. V Lysolajích najdeme venkovské usedlosti nebo galerii pod širým nebem.
Keywords: Architektura; Průvodce