Ve stylu steampunk - Slováková, Petra (Grada, 2021)
Dozvíte se vše, co pro seznámení se steampunkem potřebujete, a vydáte se s pomocí několika tvůrců najít svůj vlastní styl, zahalený párou a ukrytý mezi ozubenými kolečky. Zjistíte, jak si vytvořit vlastní charakter a doplnit ho vhodným oblečením i účesem.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Životní styl